Od pite do ćevapa
54

Simpatična Đamila pokazala šta sve može pojesti u BiH za 10 dolara, jedan komentar mnoge nasmijao

D. J.
Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram
Simpatična Đamila Stanić rodom je iz afričke države Cape Verde, nekoliko godina živjela je u Bostonu, a zbog supruga se doselila u Banja Luku.

Ova influenserica trudi se svojim pratiteljima iz cijelog svijeta približiti život na Balkanu te često govori o ljudima, običajima i hrani na našim prostorima.

Nedavno je objavila i video u kojem je pokazala što sve može pojesti u Banjoj Luci za samo 10 dolara, odnosno 18 konvertibilnih maraka.

"Pita s tikvicama i jogurt - pet maraka (2.77 dolara). Veliki sendvič s kupusom, ajvarom i zelenom salatom - 3.40 maraka (1.88 dolara). Ovaj nevjerojatni sendvič košta samo 3.40 maraka. Top je", objasnila je.

"Ostalo nam je 10 maraka i sad je vrijeme za večeru. Pogledajte ovo savršenstvo. Nisam mogla čekati, bilo je tako dobro. 5.40 maraka (2.99 dolara)", kazala je te otkrila da je pojela banjalučke ćevape.

Od ostatka novca počastila se grickalicama, vodom i limenkom piva.

U komentarima su joj pratitelji poručili da sve izgleda tako ukusno i pristupačno, a neki su se i našalili.

"Ne pričajte svima o našoj tajni. Postat ćemo preskupi za vas kao Hrvatska", napisala je jedna pratiteljica i nasmijala mnoge.

Đamila je ranije već snimila video u kojem je kušala tri vrste pite - burek, krompirušu i sirnicu te je prema njenom mišljenju burek zauzeo prvo mjesto.