Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra vijest. da je todoric pruzeo merkator poklopili bi nas losi proizvodi sa oznakom K+.fuj. volim bracu slovence.volim merkator.
evo kupiću ga ja mada ne znam šta će mi
Koji ga k....onda prodaju ako ne zele da ga prodaju po najboljim uslovima!? Na djelu je genijalan osjecaj za biznis nevjerovatnih slovenackih menadzera!
Ne volim Todorica tajkuna ali i janezi su kvarni - proslo je njihovo vrijeme bahatosti i pljackanja trzista bivse drzave. Sa konja na magarca kaze stara mudra izreka. Sretno janezi EUROPECI HAHAHHAH.
Nije u pitanju kome prdati Mercator.U pitanju su koperanti koji rade sa Mercatorom.Njih je ogromno.Počev o malih firmi pa dalje...u koliko bi Mercator bio prodan Agrokoru sav taj lanac bi s pokidao.Hrvati nebi kupovali naše proizvode i obrtno.U Mercator d.d poslovnom sistmu je zaposleno nešto više od 22 000 ljudi.
A NEK STE... SLOVENCI SU TO PRETVORILI U POLITIKU (ĐEĆE HRVATI DA NAS KUPUJU)...SAD NEK IH AUSTRIJANAC KUPI U POLA CIJENE, OTPUSTI 50%, A PRODUKTIVNOST KORIGIRA BIČEM... E TO ONI VOLE...