Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj kad uklone Policiju..pa ko to smije da rusi austro-ugarske zgrade..to su nacionalni spomenici.
sve bezveze
Meni je zgrada pravo moćna samo su mi ovi brendovi već viđeni morali su nesto ekskluzivnije naci...
ovo je super , stalno se zale radnici tas-a, famos-a, sipad-a, energoinvest-a i ostalih firmi da nemaju gdje kupiti ulla popken. ovi iz unioninvesta , vranice , bosnaputeva i zgp-a pak preferiraju lindex.
Hajmo žene gaća čarapa. 3 za 5.
0 bodova ... žali bože lokacije
.... 0 bodova za spisak ducana. Kakav ba Lindex i Ulla popken... jel ikad iko cuo za ove brandove prije nego su ih najavili u Importanneu. Ali zato ima kafana na pretek... Jadno da ne moze biti jadnije. Ovo ce za par godina propasti k\'o Vila park. Zali boze investiranog novca.
U Sarajevu ne postoji muzej moderne umjetnosti. Barem ne jos.
daily fresh jeeeeeeej :)
USEREM SE NA SVAKI soping BEZ MC\'DONALDSA
Sarajevo je ruglo, izgradjuju ruglo.
Sve iste prodavnice ko u ostalim centrima (Planika, Belisima...). Sta je sa Zarom, sta je sa New Yorkerom?
@sarajevo-x E NABIJEM VAS NA KURBLU I VAS I \"šetnicu... Cuj \"šetnicom\". Bas ste, masala podebelo pobudalili uvlaceci se lopoviji u \"shupce\".....Cuj \"šetnicom\". Hahahahahahahaa... Od danas mijenjam zanimanje. Od LEKTORA prelazim u KOLEKTORE....Cuj \"šetnicom\". hahhahahahaa..
pa vi ste stvarno nepismeni
@Hare itekako ima samo sto ti pojma nemas,