biznis
0

Telemach uvodi uslugu fiksne digitalne telefonije

Sarajevo-x.com
Kompanija Telemach je telekomunikaciona kompanija u vlasništvu evropskog investicionog fonda Mid Europa sa sjedištem u Londonu, te Evropske banke za obnovu i razvoj. Od prošle godine u Bosni i Hercegovini omogućila je nove, unaprijeđene servise televizije i interneta, bazirane na najsavremenijim tehnologijama, a od danas svojim korisnicima pruža i mogućnost fiksne digitalne telefonije.

Pri odabiru usluge Telemach digitalnog telefona, svi korisnici će biti u prilici da iskoriste 300 besplatnih minuta za razgovor sa drugim Telemach korisnicima, 100 minuta razgovora ka fiksnim brojevima u međunarodnom prometu, dok će ostali pozivi prema inozemstvu biti jeftiniji i do 50 posto. Također, dodatne usluge kao što su identifikacija pozivaoca ili prosljeđivanje (preusmjeravanje) poziva, kod Telemacha su dio standardne ponude i ne plaćaju se dodatno. Poslovni korisnici će imati na raspolaganju najsavremenije usluge, kao što su IP Centrex, MeetMe Conference i Conference Bridge.

"Prednost naše kompanije je da kod jednog operatera korisnik ima sve ono što mu je potrebno za komunikaciju. Naš krajnji cilj je poboljšanje kvalitete usluga, uz uvođenje najviših standarda koji vladaju u svijetu telekomunikacija", riječi su generalnog direktora kompanije Telemach, gospodina Husejina Jusića.

Korisnici će imati mogućnost odabira super mix paketa koji podrazumijeva istovremeno korištenje digitalne televizije, interneta i telefonije, uz povoljnije cijene paketa, kao i telefonski aparat na poklon.

Ovom uslugom kompanija Telemach ulazi na tržište u segmentu poslovanja kompletnih telekomunikacijskih usluga, što će je učiniti jednom od vodećih kompanija u Bosni i Hercegovini.