Nova poslovnica UNIQA Osiguranja
0

Od 5. marta UNIQA i u Importanne Centru u Sarajevu

Sarajevo-x.com
Kao dio strateškog djelovanja i razvijanja efikasnosti u pružanju usluga svojim klijentima, UNIQA Osiguranje otvara novu poslovnicu u Importanne Centru u Sarajevu.

"Sve naše klijente i poslovne partnere obavještavamo da od 5. marta UNIQA Osiguranje posluje u novoj poslovnici, odnosno da je došlo do premještanja naše poslovnice iz UNITIC Business centra u Importanne Centar", objasnila je Ena Omeragić, iz Marketing odjela UNIQA Osiguranja.

Zvanično otvaranje poslovnice bit će upriličeno u ponedjeljak, 5. marta, a klijentima će nova poslovnica biti dostupna od ponedjeljka do petka, od 8 do 16:30 sati, i subotom od 8 od 12 sati. Kontakt telefon poslovnice Importanne je 260 - 100.

"Nadam se da ćemo svim partnerima i klijentima brzo i jednostavno stvoriti naviku da smo od sada dostupni i u Importanne Centru", zaključila je Omeragić te napomenula da je povom zvaničnog otvaranja poslovnice, UNIQA pripremila i posebnu akciju životnog osiguranja i osiguranja motornih vozila.

Inače, u 2011. godini, UNIQA Osiguranje je na tržištu Bosne i Hercegovine ostvarilo značajne rezultate i ovo je četvrta osiguravajuća kuća u našoj zemlji, prema ukupnoj polisiranoj premiji i druga u oblasti životnih osiguranja.