Istočno Sarajevo
118

Otvorena nova stanica tehničkog pregleda ASA Testing centar i poslovnica Central osiguranja

Jučer je u Istočnom Sarajevu upriličena ceremonija službenog otvaranja nove moderne stanice za tehnički pregled vozila ASA TESTING CENTAR, kao i poslovnice Central osiguranja.

"Kako predstavljamo najrazgranatiju mrežu stanica tehničkih pregleda u Bosni i Hercegovini, tako se uvijek trudimo da one budu sagrađene prema europskim standardima i opremljene najsuvremenijom opremom. Kvalitetna usluga stanica tehničkog pregleda je ključni čimbenik za sigurnost na cestama, a ona će stanovnicima omogućiti brz i kvalitetan tehnički pregled vozila", rekao je direktor ASA Testing centra Ivan Kožul.

"Na novoj adresi klijentima će biti dostupne sve usluge koje nudi naše osiguranje u skladu s utvrđenim standardima poslovanja. Svaka investicija je korak naprijed u gospodarskom razvoju, razvoju konkurentnosti i otvaranju novih radnih mjesta. Drago mi je što upravo Central osiguranje, kao jedno od vodećih domaćih osiguravajućih društava je ujedno i pokretač pozitivnih promjena na tržištu, koji su ovoj lokalnoj zajednici itekako potrebni", istaknuo je predsjednik Uprave Central osiguranja Feđa Morankić.

Stanica se nalazi na adresi Vojvode Radomira Putnika 7, a radno vrijeme je radnim danom 07:30-15:30 i subotom 08-12h.

Sve potrebne informacije možete dobiti putem telefona 057/490-700.