Pogledajte galeriju
25

U Bijeljini se prodaje benzinska pumpa s pripadajućim parcelama, uključen i inventar

Poslovni objekat na prodaju
Poslovni objekat na prodaju
U Općini Velino Selo u Bijeljini prodaje se dvospratni poslovni objekat, tačnije benzinska pumpa, površine 192 metara kvadratnih s pripadajućim parcelama ukupne površine 13.662 metara kvadratnih.

Objekat je izgrađen 2019. godine, a nalazi se uz samu granicu sa Srbijom (Rača) i posjeduje sve potrebne građevinske dozvole.

Čine ga suteren i prizemlje sa prvim i drugim spratom, što se može vidjeti i u galeriji.

  • U suterenu je smještena kuhinja + pomoćna kuhinja, server soba, ostava za toplotne pumpe i toalet.
  • Prizemlje čini kafeterija sa marketom. Uključen je sav inventar sa pratećom opremom, kao i opremom za izradu peciva.
  • U sastavu prvog sprata je restoran, a namjena drugog sprata je planirana za apartmanski smještaj, koji nije opremljen.
Poslovni objekat na prodaju
Poslovni objekat na prodaju

Pumpa je opremljena sa 4 dvostrana aparata za točenje goriva proizvođjača Gilbarco (multimedijalni). Od toga su tri aparata sa po šest pištolja, a jedan aparat sa pet pištolja za točenje goriva (dvostrani).

Vlasništvo objekta sa pripadajućim parcelama je 1/1 i prodaje se kao cjelina, te ih nije moguće kupiti pojedinačno. Površina parcele I je 12.015 metara kvadratnih, a parcele II 1.647 metara kvadratnih. Osnovni materijal objekta u prodaji su staklo, čelik i beton.

Svi zainteresovani za kupovinu navedenog objekta svoje ponude mogu dostaviti na adresu: TCC&PCS d.o.o Sarajevo, Džemala Bijedića 185, 71210 Ilidža - Sarajevo.

Oglas ostaje otvoren do odabira najpovoljnijeg ponuđača.

Dodatne informacije možete zatražiti i putem emaila: [email protected]