magazin
0

Objavite vašu fotogaleriju!

Sarajevo-X
Želite objaviti vaše fotografije i učiniti ih dostupnim svima? Sarajevo-X portal vam nudi mogućnost objavljivanja vaših fotogalerija!

Profesionalni ste ili amaterski fotograf koji posjeduje izvrsne fotografije i želite ih učiniti dostupnim svima? Posjedujete kvalitetne fotografije vama omiljenih događaja, prirode, pejzaža, zalaska sunca, Sarajeva, drugih gradova, BiH, životinja...? Nemate gdje objaviti vaše fotografije? Želite ih podijeliti sa našim posjetiocima? Sarajevo-X portal vam nudi mogućnost objavljivanja vaših fotogalerija!

Sve što morate uraditi da biste objavili vašu fotogaleriju na Sarajevo-X portalu jeste poslati e-mail na adresu [email protected], a u attachment staviti vaše fotografije. Da bi vaša galerija bila objavljena trebate poslati 10-20 fotografija. Sve slike trebaju biti JPG formata, širine i visine do 600 piksela. Ukoliko je attachment prevelik, e-mail je potrebno podijeliti u više dijelova s naznakom da se radi o istoj galeriji.

Molimo da svaku sliku imenujete, te ne pišete ništa na samoj slici, već u e-mailu opišete neku fotografiju ukoliko želite. Potrebno je također poslati i nešto informacija o sebi (autoru fotografija): ime i prezime, profesionalac ili amater, period bavljenja fotografijom, oprema, itd.

Ukoliko bude odobrena, vaša fotogalerija će biti objavljena na našem portalu u rubrici Funzine.

Kao primjer fotogalerije predstavljamo vam fotografije sa 16. Međunarodnog sajma knjiga i učila koji se trenutno održava u sarajevskoj Skenderiji.