Muzika
0

Bloggeri o koncertu Bijelog dugmeta

Sarajevo-X
Mnogi bh. bloggeri prisustvovali su koncertu za pamćenje, na kojem se nakon 16 godina okupila legendarna grupa Bijelo dugme. Utiske o koncertu na Koševu bh. bloggeri su podijelili sa posjetiocima svojih blogova.

"Nas rjecnik ne posjeduje rijec kojom mogu opisati ono sto mi se sinoc desilo. Suze u ocima i nemirno srce u grudima govorili su sami za sebe neku svoju pricu koju mozak nije mogao da razumije jer je bio opijen muzikom i bolom prouzrokovanim gripom :)! Ono je nesto sto se treba dozivjeti i sacuvati u memoriji." - dio je posta o koncertu Bijelog dugmeta bloggerice bailamorene.

"Ja sam ODUSEVLJEN KONCERTOM! Kad je poceo, samo sto nisam zaplako! Svaka im cast! Svaku, ali bas svaku sam pjesmu otpjevo sa njima, i bilo mi je zao sto nisu otpjevali jos par hitova, Bebekovih! Ja nemam rijeci majke mi! Presretan sam..." - izjavio je Qler na svom blogu.

Blesa opisuje kako je njoj bilo: "Eto bila sam na koncertu i ko je bio zna kako je extra bilo ko nije... nek mi vjeruje na rijec. Rekli su mi 'ne idi...' Otisla sam radi svog cejfa, radi dobre muzike, radi pjesama."

Peyton je opisao koncert kao "definitivno najluđi koncert u gradu na kojem je bio...", dok je bubamara napisala: "Neka neko izmisli neku novu rijec za odlicno, famozno, fenomenalno, izvrsno... sve to u jednom,pls! E eto tako je meni sinoc bilo. Ne mogu vam nikako opisati rijecima taj dozivljaj. Stojimo na Kosevu, zadajemo se uz ono staro dobro dugme. Ispunjava se vecini ta zelja."

O koncertu su pisali i: nermmy, justme, spicymini, lamps, city, something, mirci, ripper, fuct, sqwo, gothica, centrum, putubeskrajnost...