Košarka
0

Osvojite ulaznicu za utakmicu KK Bosna ASA BHT - KK Cibona

Sarajevo-x.com
U nedjelju, 15.01. u 17 sati Košarkaški klub Bosna u dvorani "Mirza Delibašić" igra utakmicu 15. kola Goodyear lige protiv Cibone iz Zagreba.

Cibona je jedan od najtrofejnijih košarkaških klub sa područja bivše države, redovni učesnik Eurolige koju su i osvojili u dva navrata, te zasigurno najslavniji hrvatski klub. Trenutno dijele prvo mjesto na tabeli GYL i ušli su u seriju od već pet uzastopnih pobjeda. S druge strane naš tim je u poslijednja tri kola ubilježio tri poraza, te će studentima biti potrebna velika podrška navijača kako bi prekinuli neugodni niz i vratili se u borbu za plasman na Final 8.

Sarajevo-x.com u saradnji sa Košarkaškim klubom Bosna poklanja 3 puta po jednu ulaznicu za tribine za ovu utakmicu. Da biste osvojili ulaznice potrebno je da pošaljete tačan odgovor na pitanje: „Koju poziciju je Košarkaški klub Bosna zauzeo u regularnom dijelu prošle sezone Goodyear lige?“ (subject: Sarajevo-X.com, obavezno napisati i svoje ime i prezime) na adresu [email protected]. Imena sretnih dobitnika objavljujemo u subotu.

U takmičenjima Goodyear lige Bosna i Cibona sastajali su se sedam puta. Jedinu pobjedu Bosna je ubilježila u prošloj sezoni, na domaćem parketu kada je, u jednoj od najboljih predstava sezone, slavila sa 108:102. Budite uz bordo tim i ove sezone i svojim navijanjem pomozite da ponovo dođu do istog uspjeha.