Tehnologija
0

Bh. blogeri najviše pišu o ljubavi i sportu

Sarajevo-x.com
Nepunih mjesec dana otkako je pokrenuta dosad najnaprednija verzija blog servisa u Bosni i Hercegovini Blogger.ba, bosanskohercegovački blogeri su upisali skoro 30 hiljada novih postova, a najviše su pisali o ljubavi i sportu.

Treća verzija bh. blog alata Blogger.ba pokrenuta je 25. juna, prije nepunih mjesec dana, s mnoštvom novih opcija, a jedna od njih je i tagovanje postova, kako bi čitatelji blogova mogli što lakše pronaći one postove koji ih interesuju.

Prema tagovima, bh. blogeri su u proteklih 20tak dana najviše pisali o ljubavi (1288 postova) i sportu (1243 postova). Na trećem mjestu je tag nogomet, a četvrta je muzika. Također su aktuelne i teme zabava, društvo, lifestyle kao i Bosna i Hercegovina. Listu svih postova prema tagovima pogledajte ovdje.

Uvedene su također i neke nove opcije. Prvi put u Bosni i Hercegovini možete pronaći blogere iz vašeg grada ili države. Na listi svih blogera možete saznati ko u vašem komšiluku piše blog i ko je trenutno online.

Budite i vi u trendu, počnite pisati blog (ukoliko dosad niste) i pridružite se najvećoj bh. blog zajednici Blogger.ba. Do sada, od pokretanja prvog bh. blog servisa u novembru 2004. godine, na Bloggeru je 58.755 blogera otvorilo 64.172 blogova. Svi blogeri su do sada upisali 1.044.447 postova i 4.981.751 komentara.