Objavljen konkurs
0

Natasha Bedingfield želi duet s fanom

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Natasha Bedingfield je nedavno obradovala svoje američke obožavatelje objavom javnog konkursa za odabir osobe koja će s njom otpjevati duet u sklopu nadolazeće američke turneje.

Popularna britanska pjevačica, je, naime, otkrila kako će pobjednika konkursa izabrati na osnovu audio traka, a taj sretnik ili sretnica će s Natashom jednu od njenih novih pjesama otpjevati na pozornici u San Francisku.

"Odlučili smo objaviti konkurs kako bi pronašli nekoga s kim ću otpjevati duet, što je veoma uzbudljivo. Vašu verziju pjesme 'Pocket Full Of Sunshine' s mog novog istoimenog albuma možete dostaviti online putem web sajta VerizonVIPtour.com. Ja ću poslušati sve te verzije i sama odabrati pobjednika, a nagrada je dolazak u San Francisko i duet sa mnom na posljednjem koncertu u sklopu moje turneje po SAD-u", objasnila je slavna Britanka, a objavili američki mediji.

Natasha Bedingfield je još dodala kako ne može dočekati početak njene turneje po Americi.

"Jako sam uzbuđena. Moj bend pjesmama daje potpuno novu dimenziju, te zvuče mnogo bolje nego na albumu, a i ovo je odlična prilika da uživo upoznam svoje fanove."