BiH
0

NLO snimljen iznad Mostara?

Sarajevo-x.com
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Mirela B. iz zgrade na adresi Bijeli brijeg III u Mostaru u redakciju Dnevnog lista poslala je fotografiju NLO-a kako leti iznad Mostara, koju je u prošlu srijedu oko 5.30 sati ujutro snimila sa svoga balkona.

Na fotografiji, koju je Mirela donijela u redakciju Dnevnog lista vidi se da se ne radi o letjelici elipsastog oblika, tvrde u Dnevnom listu.

“Ustala sam rano da bih učila, spremam ispit. Kada sam izašla na balkon, imala sam što vidjeti. Na nebu, bez ijednog oblaka, vidjela sam letjelicu za koju tvrdim da je NLO, jer ne sliči ni čemu drugom, a sam oblik letjelice govori o čemu se radi”, kaže i sedam dana poslije vidno uzbuđena Mirela za Dnevni list.

Dodaje kako je odmah otrčala po mobilni telefon te da je uspjela fotografirati samo jednu sliku prije nego što je letjelica nestala u pravcu prema Sarajevu. Mirela, iako je imala dokaz, nije lako progovorila o ovome događaju, jer su njezini prijatelji sa smijehom i nevjericom gledali na to da je baš ona ugledala NLO. “Kada smo fotografiju prebacili na mobilni telefon s većom rezolucijom, nastao je tajac među onima koji su se smijali. Tada sam se odlučila javiti vama”, kaže Mirela Dnevnom listu i još jednom dodaje kako je ono što je vidjela iznad mostarskog naselja Bijeli brijeg, ništa drugo nego NLO! Mirela također dodaje da se zrak ispod letjelice isijavao i treperio, da se radilo o pulsirajućim svjetlima, a da takvo što nikada nije vidjela.

Nepoznata osoba uspjela je i snimiti video navodnog NLO-a iznad Mostara i objaviti na YouTubeu: