Victoria's Secret
0

Predstavljen grudnjak vrijedan 5 miliona dolara

Sarajevo-x.com
Iako širom svijeta vlada prava finansijska kriza, svjetski poznati lanac ženskog donjeg rublja predstavio je svoje najnovije remek djelo, grudnjak ukrašen s gotovo 3.900 dragih kamenja, čija cijena iznosi nevjerovatnih pet milion dolara.

Supermodel Adriana Lima imala je čast odjenuti unikatni grudnjak s 3,575 sitnih dijamanata crne boje, 117 dijamanata s jednim karatom i 34 rubina. Završni detalj na ovom luksuznom grudnjaku su dva upečatljiva crna dijamanta od 100 karata, a u obliku suze.

Proizvođači "Black Diamond Miracle Bra" svakako nisu zanemarili ni osnovnu funkciju grudnjaka, te su se potrudili da njihov novi proizvod podiže grudi sretnice koja ga bude imala priliku odjenuti.

Ljudi iz Victoria's Secretsa zaista ne vole raditi ništa polovično, pa je tako i modna revija koju ova američka kompanija tradicionalno organizuje svake godine, prema mišljenju mnogih ljubitelja mode, najseksi modni događaj u cijelom svijetu.

Ovogodišnja modna revija bila je pravi spektakl za oči i uši, budući da su na njoj uživo nastupala najpopularnija imena iz svijeta muzike, a modeli pistom prošetali kao pravi anđeli s krilima.

Čak su se na pozornici pojavile i članice grupe "Spice Girls" u kreacijama Roberta Cavallija, a duet su otpjevali Victoria's Secrets anđeo Heidi Klum i njen suprug Seal.