OBN
0

Počeo reality show "Big Mama House"

Sarajevo-x.com
Sinoć je na OBN Televiziji počela nova verzija bosanskog "Big Brothera", reality showa nazvanog "Big Mama House". Uz nekolicinu navijača ispred kuće, novi stanari su ušli u kuću Velike Mame (Selma Krifica) u kojoj će provesti sljedećih devet sedmica.

Jučer navečer ispred kuće Velike Mame održana je svečana manifestacija za vrijeme koje su u kuću Velike Mame ušli stanari. Igra šarenih reflektora, limuzine, nekolicina veselih i bučnih navijača, novinari i VIP gosti, bili su "uvertira" u priču koja je uslijedila.

Kandidati reality showa OBN televizije, Big Mama House, konačno su se sreli sa svojom Velikom Mamom Selmom Krificom i krenuli u novu pustolovinu koja će trajati sljedećih devet sedmica. U kuću je ušlo pet djevojaka: Slađana Petrušić Slađa, Hana Hadžiavdagić, Alma Tucaković, Martina Kordić i Maja Osmanović, te pet mladića: Amel Ćurić, Marin Ivanović Stoka, Milan Radonjić, Husein Ćordić i Feđa Đedović.

Ispred novoga doma dočekali su ih voditelji OBN televizije Dejana Rosuljaš i Vjekoslav Kramer. Nakon kratkog predstavljanja svakog od kandidata i upoznavanja s njima, kandidate su Vjeko i Dejana uputili u kuću.

U njoj su se kandidati po prvi puta susreli i upoznali, budući da su njihova imena bila strogo čuvana tajna, a i oni su prije dolaska u kuću boravili u svojevrsnoj "karanteni" kako se ne bi mogli sresti.

U sljedećih devet sedmica pri realizaciji dnevnih, odnosno, sedmičnih zadataka, njihova spretnost, fleksibilnost, ali i domišljatost bit će stavljeni na kušnju. Na OBN televiziji moći ćete pratiti život ovih stanara, glasati za njih i odlučivati o njihovoj sudbini.