Sarajevo
1

Prva prodavnica vojne i policijske opreme

Sarajevo-x.com
Danas je u Sarajevu ulici Hamdije Kreševljakovića 61otvorena je prva prodavnica profesionalne vojne i policijske opreme pod nazivom "Army Shop". Ova prodavnica će omogućiti da vojnici i policajci kupe nedostajući dio opreme po povoljnim uvjetima, dobrog kvaliteta, po mjeri i svrsi, ističu iz ove kompanije.

Nakon Zagreba i Beograda, Sarajevo je konačno dobilo i svoj prvi Army Shop, prodavnicu profesionalne vojne i policijske opreme u kojoj će zainteresirani posjetitelji moći kupiti proizvode renomiranih firmi kao što su: Kroko International, Alpha Industries, MilTec, Atlanco, Rotco, Bellewille, Dannar i Airsoft.

U ponudi "Army Shopa", koji se nalazi u zgradi "Papagajke", se mogu pronaći popularne vijetnamke, Alpha jakne, vojničke hlače, kombinovani džepni alati, majice, kape, rukavice, čarape, čizme, torbe, kabanice, noževi, svjetiljke, optički uređaji, papar sprejevi, opasači i dr. Asortiman će se kontinuirano dopunjavati. Građani će moći kupiti sve proizvode osim službenih dijelova opreme vojske i policije.

Do sada su građani Sarajeva i BiH da bi nabavili te renomirane artikle morali putovati u zemlje regiona, a od sada će ih moći kupiti u Sarajevu i to po pristupačnim cijenama, kaže se u saopćenju iz "Army Shopa". Građanima koji budu zainteresovani za članstvo u klubu "Army Shop" bit omogućene posebne pogodnosti kod kupovine.

[VSLIKA]9[/VSLIKA]