Nogomet
0

Vlasnici Liverpoola žele Mourinha

FENA
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nevjerojatno brzinom u engleskom medijskom prostoru proširila se vijest kako vlasnici Liverpoola, Amerikanci Tom Hicks i George Gillett žele na klupu Redsa dovesti Josea Mourinha.

U klubu nisu željeli potvrditi, ali niti demantirati ovu vijest, a za sada šute i menadžer Liverpoola Rafael Benitez i strateg Intera Mourinho.

Nije tajna kako su odnosi američkog dvojca i Beniteza narušeni, što potvrđuje podatak kako je španjolski stručnjak već tri puta odbio produžiti ugovor s Liverpoolom. Benitez želi sve ovlasti oko slaganja momčadi, dok Hicks i Gillett za sada ne popuštaju.

Kako je još uvijek neizvjesno hoće li Benitez ostati na Anfieldu, Amerikanci su krenuli u potragu za njegovim nasljednikom, a izbor je pao na Mourinha.

S Anfielda je naime procurilo kako su Amerikanci već stupili u kontakt s kontroverznim Portugalce kako bi vidjeli kako "diše".

"Amerikanci žele vidjeti zanima li Mourinha uopće taj posao. Za sada se ne radi o konkretnoj ponudi, već su načelno razgovarali," otkrio je jedan od klupskih dužnosnika novinarima "The Suna".