Video
0

Održan spektakularan koncert grupe Skroz

Sarajevo-x.com
Sinoć je u punoj dvorani sarajevskog Doma mladih održan spektakularan koncert grupe "Skroz" kojim su članovi benda obilježili deset godina njihovog profesionalnog bavljenja muzikom.

Fotogalerija koncerta grupe Skroz u Domu mladih

Ovaj progresivni sarajevski bend ove godine obilježava deset godina profesionalnog rada, s obzirom da je njihov prvi zvanični singl za pjesmu "Sve sam jači" ugledao svjetlo dana još 1999. godine. Tim povodom sinoć je održan odličan koncert u Domu mladih, na kojem su pored Skroza nastupili i brojni gosti.

Sinoćnji koncert grupe Skroz u rasprodanom Domu mladih pokazao je zašto je ovaj bend s razlogom jedan od najboljih rock bendova u našoj zemlji. Članovi grupe publiku su više od dva sata zabavljali izvodeći dobro znane hitove sa sva tri studijska albuma.

Specijalni gost proslave bio je energični bend "Predgrupa", koji već uveliko radi na svom drugom studijskom albumu. Kao gost na pozornici, također, se pojavio i Dino Šaran (Letu Štuke), brat Adnana Šarana pjevača grupe Skroz, koji su zajedno otpjevali jednu pjesmu. Također, jedan od gostiju bio je i frontmen Siktera Enes Zlatar Bure.

Kao iznenađenje na koncertu su se pojavili članovi benda "Dvadesetorica", koji su svojim izvedbama oduševili sve prisutne.