Neviđen interes za Irce
0

Rasprodan koncert grupe U2 u Zagrebu

FENA
Foto: AFP/Getty Images/File
Foto: AFP/Getty Images/File
Koncert irske grupe U2 u Zagrebu rasprodan je 12 sati nakon puštanja karata u internetsku prodaju i tri sata nakon što su se mogle kupiti na prodajnim mjestima, izvijestio je lokalni organizator tvrtka Lupa promotion.

U prodaji je bilo 63.000 ulaznica po cijeni od 250, 500, 750, 1000 i 2.000 kuna (od oko 33,5 do 268 eura).

U tijeku su pregovori za dodatni koncert na stadionu Maksimiru, o čemu će organizator pravodobno obavijestiti javnost.

Maja Valjak iz Lupa promotiona izjavila je kako "još nije zabilježen tako neviđen veliki interes" za neki koncert u Hrvatskoj. "U našoj karijeri takvo nešto još nismo imali", rekla je.

Prodaju karata za koju je bila zadužena kompanija Ticketpro pratili su veliki problemi vezani uz preopterećenost servera, zbog kojih mnogobrojni obožavatelji nisu uspjeli završiti transakciju ili pak doći do karte na prodajnim mjestima te su svoje nezadovoljstvo izražavali na internetskim forumima i Facebook grupama.

I Maja Valjak priznaje da nije sve išlo brzo i kvalitetno kako se očekivalo, ali napominje da je Lupa promotion učinila sve što je mogla.

"I Ticketpro ima svoju odgovornost, ali je činjenica da im nije bilo lako s obzirom na veliku navalu na karte", rekla je, ocjenjujući kako se prodaja "možda mogla i bolje pripremiti".