Pobjednik OBN-ovog showa
0

Kice još uvijek čeka osvojeni automobil

Sarajevo-x.com
Mladi bh. pjevač i pobjednik OBN-ovog showa "Zvijezde sa zvijezdama" Enver Lugavić Kice još nije dobio automobil "Hyundai i20" kojeg je trebao dobiti kao nagradu za osvojeno prvo mjesto u ovom takmičenju.

Kako saznaje naš portal, pjevačica Selma Bajrami, koja se zajedno sa njim takmičila u OBN-ovom zabavnom programu, već je dobila svoju nagradu, dok je Kice ostao 'kratkih rukava'.

Ovu informaciju potvrdio nam je i sam Kice, rekavši kako očekuje da će se spor sa televizijom riješiti na obostrano zadovoljstvo.

"Istina je da još nisam dobio automobil. Narednih nekoliko dana pokušat ću da riješim problem sa OBN-om na neki normalan i civiliziran način, a ako ne uspije, vidjet ću šta ću poduzeti", kazao je za Sarajevo-x.com.

Iako su na početku takmičenja predstavljali neobičnu kombinaciju, folk pjevačica Selma Bajrami i Kice, koji je publici poznat po izvedbama rok i pop muzike, važili su za glavne favorite, te su na kraju zahvaljujući velikom broju glasova publike odnijeli ubjedljivu pobjedu.

Osim Selme i Kiceta, za prvo mjesto i novi automobil borili su se između ostalih i popularni izvođači kao što su Aki Rahimoviski, grupa Femminem, Žanamari Lalić, Nermin Puškar Puško, Amir Kazić Leo, Vlatka Pokos.

Muzički show završen je 28. decembra, a nastupe takmičara pratio je tročlani žiri u sastavu: modni kritičar Emerik Gudelj, plesač Sergej Milicija te glumac Almir Čehajić Batko.