Video
0

Chris Brown se javno izvinio Rihanni

Sarajevo-x.com
U dvominutnom videu koji je pušten na internet američki pjevač Chris Brown izvinio se bivšoj djevojci Rihanni što ju je pretukao u februaru ove godine.

R&B zvijezda izjavila je kako smatra da je vrijeme da ona izvinjenje čuje direktno od njega, pošto im je sud odredio mjere zabrane viđanja i približavanja.

"Volio bih kad bismo imali priliku da ponovo proživimo tih nekoliko trenutaka", poručio je 20-godišnjak.

Napad na tamnoputu pjevačicu s Barbadosa, koji se dogodio noć uoči dodjele nagrada Grammy, Brown naziva "incidentom" i kaže: "Veoma sam tužan i posramljen onim što sam učinio."

Primjetno je, međutim, da osuđeni pjevač čita napisani govor u kojem je tražio oprost i od fanova.

Sudskom presudom Brownu je zabranjeno da poziva bivšu djevojku telefonom, da joj piše e-mailove i SMS poruke, a ne smije joj se približavati na 45 metara, osim na javnim prijemima i događajima kojima oboje prisustvuju, kada smije prići nešto bliže.

"Rekao sam Rihanni bezbroj puta, a govorim joj to i danas, da mi je zaista žao što nisam bio u stanju da drugačije postupim u toj situaciji", kaže Chris. "Razočarao sam ljude i to mi je jasno. Niko nije više razočaran od mene samog."

"Kao što mnogi znaju, odrastao sam u domu gdje je bilo porodičnog nasilja i vidio sam iz prve ruke šta nekontrolisanje može donijeti", rekao je u obraćanju obožavateljima. "Ono što sam uradio je 100 posto neprihvatljivo. Samo mogu tražiti i moliti se za oprost. Molim vas."