Moderatori/ce: pape, burek_in_space

,vise ih je bilo od domacih skripa,bili su puno glasniji... Jedva cekam derbi sa seljom na sugavici,da im jos jednom ocitamo lekciju... Sto se tice ostalih skupina lesinari i ultrasi nisu losi,mada nisu ni blizu hordama,ali su u odnosu na ostale dosta dobri....

cikcanga je napisao/la:Ovo je tragikomicno!
Jos treba da se oni sa Cimburijade jave i taman ste se skupili.![]()
Sve navijaci do navijaca.
Cuj Ultrasi.Ojjojojojojjjo.
Hajmo sad svi zajedno!
Cimburijada je sampion
oooOOOOOOoooooooooooo
Hajmo sjever!
Cimburijada je sampion
oooOOOOOOoooooooooooo
Hajmo istok!
ahahhaahhaha

cikcanga je napisao/la:Ovo je tragikomicno!
Jos treba da se oni sa Cimburijade jave i taman ste se skupili.![]()
Sve navijaci do navijaca.
Cuj Ultrasi.Ojjojojojojjjo.
Hajmo sad svi zajedno!
Cimburijada je sampion
oooOOOOOOoooooooooooo
Hajmo sjever!
Cimburijada je sampion
oooOOOOOOoooooooooooo
Hajmo istok!
ahahhaahhaha

JEDAN JE HASE je napisao/la:Horde su sinoc odlicno odradile gostovanje u sirokom,t.j. listici,vise ih je bilo od domacih skripa,bili su puno glasniji... Jedva cekam derbi sa seljom na sugavici,da im jos jednom ocitamo lekciju... Sto se tice ostalih skupina lesinari i ultrasi nisu losi,mada nisu ni blizu hordama,ali su u odnosu na ostale dosta dobri....
Plavih_11 je napisao/la:JEDAN JE HASE je napisao/la:Horde su sinoc odlicno odradile gostovanje u sirokom,t.j. listici,vise ih je bilo od domacih skripa,bili su puno glasniji... Jedva cekam derbi sa seljom na sugavici,da im jos jednom ocitamo lekciju... Sto se tice ostalih skupina lesinari i ultrasi nisu losi,mada nisu ni blizu hordama,ali su u odnosu na ostale dosta dobri....
E blago tebi ..![]()
![]()
![]()
P.S. Trebao bi nekada otici na gostovanje da bodris svoj klub a ne da laprdas po forumu ...
robijas_ je napisao/la:mobile disco,zaista bi se slozio s tobom,ovo postaje dosadno,ne znam zasto si toliko ljubomoran na zenicu covjece..daj gledaj svoja posla.nekom cimburijada nekom gay parada

Šibicar je napisao/la:robijas_ je napisao/la:mobile disco,zaista bi se slozio s tobom,ovo postaje dosadno,ne znam zasto si toliko ljubomoran na zenicu covjece..daj gledaj svoja posla.nekom cimburijada nekom gay parada
Ispravno bi bilo "nekom olimpijada,nekom čimburijada".A paradu si možda sanjao,nalazeći se medju okupljenima.

Santos je napisao/la:Posteno 4 skupine vrjede nesto a to su Horde,Red Army,Manijaci i Robijasi.Ultrasi i Fukare su iza i to je to.O brojnosti je tesko govoriti jer zavisi od tekme kolko se skupi raje ali ove 4 skupine realno su tu negdje.
nadam se da će se što prije izdići i biti kao prije 2 godine.
Jedan dan Olimpijade ko 2653. izdanja čimburijade.
samo_ti je napisao/la:ali je zato Olimpijada PROSLOST a Čimburijada VJEČNOST !!!!!!
Neprocjenjivo 
samo_ti je napisao/la:ali je zato Olimpijada PROSLOST a Čimburijada VJEČNOST !!!!!!

PITARKA_SA je napisao/la:mi nikad odustat necemo!
dobro vece

PITARKA_SA je napisao/la:mi nikad odustat necemo!
dobro vece
Trenutno korisnika/ca: ak81, MSN [Bot] i 7 gostiju.