Kimur je napisao/la:svaka čast za ovu temu!!
Sto se bistricka raja skupla na temi, .... neka, neka ... tako i treba. 
Moderatori/ce: delightful, anjusha
valterbranisarajevo je napisao/la:Hoće da grade prugu Trebinje – Dubrovnik
TREBINJE – na adresu opštinskih vlasti u Trebinju stigle su dvije zanimljive ponude – jedna iz Slovenije, druga iz Srbije. Grupe preduzeća iz ove dvije države, zainteresirane su za izgradnju velikog i modernog turističkog kompleksa uz magistralni put Trebinje – Dubrovnik. Nadležni još uvijek vagaju ponude. Istovremeno, u ovom gradu ozbiljno razmišljaju o obnovi uskotračne pruge Trebinje – Hum – Pećina – Vjetrenica – Dubrovnik i smatra se da bi to bila isplativa investicija koja bi povećala zanimanje turista za cijeli trebinjski kraj.
S.V.
San 15.11.2006.
:D:D
valterbranisarajevo je napisao/la:Hoće da grade prugu Trebinje – Dubrovnik
TREBINJE – na adresu opštinskih vlasti u Trebinju stigle su dvije zanimljive ponude – jedna iz Slovenije, druga iz Srbije. Grupe preduzeća iz ove dvije države, zainteresirane su za izgradnju velikog i modernog turističkog kompleksa uz magistralni put Trebinje – Dubrovnik. Nadležni još uvijek vagaju ponude. Istovremeno, u ovom gradu ozbiljno razmišljaju o obnovi uskotračne pruge Trebinje – Hum – Pećina – Vjetrenica – Dubrovnik i smatra se da bi to bila isplativa investicija koja bi povećala zanimanje turista za cijeli trebinjski kraj.
S.V.
San 15.11.2006.
tech10 je napisao/la:Bas me zanima kako Dubrovcani gledaju na ovu ideju. Sve mi se cini da poslije svega sto su im Trebinjci uradili ta pruga ne bi isla dalje od Ivanjice.
valterbranisarajevo je napisao/la:Na današnji dan
16.11.1947. - Puštena je u saobraćaj željeznička pruga Šamac - Sarajevo, duga 242 kilometra, u čijoj su izgradnji učestvovale omladinske brigade iz cijele Jugoslavije.

tech10 je napisao/la:valterbranisarajevo je napisao/la:Hoće da grade prugu Trebinje – Dubrovnik
S.V.
San 15.11.2006.
Bas me zanima kako Dubrovcani gledaju na ovu ideju. Sve mi se cini da poslije svega sto su im Trebinjci uradili ta pruga ne bi isla dalje od Ivanjice.

http://www.slobodnaevropa.org je napisao/la:...Sa starim željezničarima umiru i posljednje uspomene na starog, dobrog ćiru. ...

mIRCerka je napisao/la:
Bas me zanima sto Dubrovcani ne kazu ni A na tunel od trebinja do Dubrovnika, kojim Trebisnjica pici kao luda, a Dubrovniku daje struju, koju isti ne placa
Sto se stanice tice, meni je zao sto su neke ljude smjestili da zive tamo, ona je stanica mjesto s prelijepim pogledom, a mislim da bi vecina Kineza, koji se u Valtera kunu ko u Njega, redovno dolazila gore da blic skljoc to mjesto....
eto sta ti ucini jedan film...
Trenutno korisnika/ca: Lakat Jebić i 9 gostiju.