Moderatori/ce: Chmoljo, Shoshana
pure_love je napisao/la:Istrazivanje se dogodilo u svim evropskim zemljama,,na Balkanu su najmanje religiozni Albanci Albanije(njih 63% je odgovorilo da im religija nije vazna u zivotu).Najreligiozniji su gradjani BIH i gradjani Makedonije.Evo rezultata za citavu Evropu:
Banksy je napisao/la:pure_love je napisao/la:Istrazivanje se dogodilo u svim evropskim zemljama,,na Balkanu su najmanje religiozni Albanci Albanije(njih 63% je odgovorilo da im religija nije vazna u zivotu).Najreligiozniji su gradjani BIH i gradjani Makedonije.Evo rezultata za citavu Evropu:
Fali ti par sitnica ... istraživanje je vodio ko, na kojem uzorku, u svrhu čega, itd ...
pure_love je napisao/la: Croatia 30%
avicena je napisao/la:pure_love je napisao/la: Croatia 30%
Prema popisu stanovništva 2001., 87,8% stanovništva izjašnjava se rimokatolicima.
Bosanac sa dna kace je napisao/la:šta ti je izvor?
Meni je jedino iznenadjenje Azerbejdzan. Zna li neko mozda zbog cega su drasticno manje religionzni, u odnosu na zemlje u regionu (Gruziju i Armeniju npr.)? Djeluje mi kao greska...
komi je napisao/la:za miješane brakove s naših prostora
kao i za ljude opterećene višedesetljećnim drobljenjem relig. propagande
češka je obećana zemlja

dr.Gonzo je napisao/la:Meni je jedino iznenadjenje Azerbejdzan. Zna li neko mozda zbog cega su drasticno manje religionzni, u odnosu na zemlje u regionu (Gruziju i Armeniju npr.)? Djeluje mi kao greska...
Vitezanin je napisao/la:a zbog čega religija igra toliko ulogu uz bih i makedoniji shvatit ćete zbog sastava stanovništva i tenzija gdje religija čini 90% narodnog identiteta.

michio je napisao/la:Estonci su i izrazito nasilan svijet. Najvise ubistava u EU. 7 na svakih 100 000 stanovnika.

NIN je napisao/la:@pure_love,
sta ti bolan ne bio radis u najkjafirskijoj zemlji na dunjaluku, pardon, stio, oprostite, stjeo sam rec' u mrskoj nam kurvetini Evropi?![]()
Znam , znam, lijepo je guzove grijat' kjafirskim parama, milina. Nego, haj' ti 'vamdol nama u Bosnu. 'Vam ti bolan cvjetaju ruze, minareti sa JBL zvucnicima, zvonici sa metarskim zvonima, bogovi se slave na svakom koraku, od obdanista do opstine, ma idila jedna bozija. Za pozelit'. Jos samo da nas cuje kako ga volimo i kako mu robujemo pa da nam konacno sta i uslisi i poda kakvog merhameta al' haj', On zna najbolje, a Bosnjak je preduro i gore. Haj' ti nama 'vamdol da nam pomognes ne bil' nas cuo. Ima i sljiva za brat', i cumura za kopat', ma ima posla. Povedi nam jos napacenih Bosnjaka da se jadni ne pate u srcu kjafirluka. Mozda i sevapa kakvog zaradis. Ono, zauhar je.
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.