Popusti od 50 do 90%
0

Pokrenut eKupon.ba - bh. portal za grupnu kupovinu

Sarajevo-x.com
Po uzoru na svjetske servise za grupnu online kupovinu, koji su u posljednje vrijeme apsolutni hit u svijetu i regiji, konačno je na bosanskohercegovačko tržište stigao i eKupon.ba, portal koji svojim kupcima nudi nevjerovatne popuste od 50 do 90% za atraktivne usluge i proizvode u vašem gradu.

Kasno sinoć zvanično je pušten u rad eKupon.ba, web-servis koji omogućava svojim korisnicima najveće moguće popuste i to od 50 do 90%, a partnerima veliku promociju, nove klijente, zaradu bez dodatnih troškova i garantovan novac.

eKupon.ba se temelji na dnevnim ponudama određenih usluga ili proizvoda na nivou jednog grada. Tako, naprimjer, na eKuponu se mogu promovisati posebne ponude za restorane, kafiće, fitness i spa centre, stomatološke ordinacije, kozmetičke i frizerske salone, razne kurseve, ulaznice za kina, pozorišta, koncerte ili utakmice i još mnogo toga.

Kako bi ponuda uspjela, mora se okupiti dovoljno zainteresiranih korisnika. Tek kad se dostigne minimalni broj kupaca i ponuda se završi, sredstva sa vaše kartice će biti skinuta i na vašu e-mail adresu će biti poslan vaš elektronski kupon (eKupon) sa jedinstvenim kodom koji ćete moći koristiti za plaćanje. Rok iskoristivosti kupona je obično 30 dana, osim ako nije drugačije naznačeno.

Plaćanje je zbog sigurnosti, jednostavnije realizacije i brzine obrade zahtjeva limitirano na kreditne i debitne MasterCard, Maestro i VISA kartice. Ne brinite ništa jer za sigurnost obrade podataka se brine PikPay, prvi domaći servis za sigurno i brzo internet plaćanje i naplatu. Svaki put kada kupite određenu ponudu, vrijednost ponude se rezerviše na vašoj kartici i tek kada ponuda uspije novac se skida s vaše kartice. Ukoliko ponuda ne uspije, sredstva koja su rezervisana će biti odmah oslobođena i ništa vam neće biti naplaćeno. Valja istaći da prilikom plaćanja na eKuponu nema skrivenih troškova niti bilo kakve provizije, tj. vi plaćate tačno onaj iznos koji je naveden uz ponudu.

Ovaj projekat je kreiran u konzorciju dvije vodeće bh. internet firme InterSoft d.o.o. i API d.o.o., koje stoje iza najposjećenijih bh. web-portala, a to su: Sarajevo-x.com, Pik.ba, Blogger.ba, Dernek.ba, Market.ba i Gamers.ba.

Misija eKupona je da do kraja 2011. bude prisutan u svim većim gradovima u BiH i da što većem broju korisnika ponudi uštedu od 50 do 90%.

Prva ponuda koju smo obezbijedili za vas je ponuda nedavno otvorenog atraktivnog restorana Vapiano u tržnom centru Alta "50% popusta na ručak ili večeru u restoranu Vapiano - platite 15 KM za hranu i piće u vrijednosti od 30 KM".

Više na www.ekupon.ba.