Dostupan za narudžbe
50

Kralj je stigao na Korpu: Burger King od sada i na online servisu za dostavu hrane

Burger King na Korpa.ba
Burger King na Korpa.ba
Odlične vijesti stižu za ljubitelje sočnih burgera i nezaboravnih okusa. Burger King je od danas dostupan za narudžbe putem Korpe u Sarajevu i Mostaru. Uživajte u kraljevskoj ponudi i posebno pripremljenim jelima isključivo od svježih sastojaka.

Burger King je svoju prvu poslovnicu otvorio još davne 1954. godine, a danas ima restorane u više od 150 zemalja širom svijeta. Whopper, Chicken Royale ili klasični Cheeseburger su neki od specijaliteta koje možete u samo nekoliko klikova naručiti online putem Korpa platforme. Pa šta čekate? Naručite svoj omiljeni burger još danas.

Burger King na Korpa.ba
Burger King na Korpa.ba

"Zajedno sa servisom Korpa.ba, veći broj kupaca dobio je pristup proizvodima iz Burger Kinga putem online naručivanja i dostave. Veliko zadovoljstvo je bilo spojiti svjetski poznati brend kao što je Burger King sa najuspješnijom domaćom platformom za dostavu hrane i namirnica", poručili su iz Burger Kinga.

Pravovremena, sigurna i pouzdana dostava na vrata i jednostavan sistem narudžbi putem Android ili iOS aplikacije Korpa.ba, obožavateljima Burger Kinga učinila je ugodnijim nego ikad uživanje u omiljenim burgerima.

Online narudžbu na Korpi moguće je izvršiti svaki dan u periodu od 10 do 21 sati uz mogućnost kartičnog plaćanja i beskontaktne dostave.