Gucci kreacija
58

Dua Lipa ponovo sparila haljinu s bojom kose, pojavila se u šljokicama na premijeri filma

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dua Lipa pojavila se u šljokičastom izdanju na premijeri filma "Argylle" u Londonu još jednom uskladivši haljinu s bojom kose.

Pjevačica je nosila kreaciju novog kreativnog direktora italijanske modne kuće Gucci - haljinu bez naramenica optočenu kestenjastim šljokicama.

Lipa - koja je u decembru obojila kosu u crveno stilizirala ju je u blage talase što je slično njenom liku sirene Barbie u filmu "Barbie".

Ovo izdanje upotpunila je zlatnom Cartier Pantheré ogrlicom i prstenom. Njoj su se na crvenom tepihu pridružile kolege iz glumačke ekipe "Argylle", uključujući Henryja Cavilla, Brycea Dallasa Howarda i Sama Rockwella.
Riječ je o akcijskom trileru u kojem Cavill, Cena i Dua Lipa postaju međunarodni špijuni. Radnja je utemeljena na nadolazećem romanu Elly Conway, čiji će se lik također pojaviti u filmu. Poznato je da će ju glumiti Bryce Dallas Howard.

Radnja prati vještog špijuna koji pati od amnezije i naveden je da vjeruje da je on zapravo uspješan autor, a njegova specijalnost su špijunski romani.

Lipi je ovo ujedno i prvi igrani film. Iako je nedavno ostvarila ulogu u popularnom filmu "Barbie", uloga špijunke u filmu "Argylle" je zapravo njena prva profesionalna uloga