U ispunjenoj dvorani
133

Enis Bešlagić drugi put u Sarajevu izveo autorsku predstavu "Da sam ja neko" i privukao veliki broj poznatih

N. C.
Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
U ispunjenom Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu Enis Bešlagić je drugi put izveo svoju autorsku predstavu "Da sam ja neko".

Bešlagić je i večeras, kao i na premijeri prije nekoliko dana, oduševio sarajevsku publiku, koja ga je tokom predstave u više navrata uz ovacije nagradila i aplauzom.

Predstavi su prisustvovale i brojne ličnosti iz bh. javnog života, među kojima, reditelj Pjer Žalica i njegova supruga - glumica Jasna Žalica, načelnik općine Stari Grad Irfan Čengić, dogradonačelnik Sarajeva Samir Avdić, predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Elvedin Okerić, kao i pjevač Semir Cerić Koke, Ilma Karahmet i mnogi drugi.

Enis Bešlagić već je rasprodao četiri termina izvođenja predstave "Da sam ja neko" u Sarajevu te zakazo i peti datum za 27. maj.

Bh. glumac oduševio je sarajevsku publiku na premijeri predstave "Da sam ja neko" 22. aprila, a zbog ogromnog interesa zakazao je još jedan termin.

Podsjećamo, predstava "Da sam ja neko" je autorsko djelo Enisa Bešlagića, koja je sačinjena od dvije forme, a to su monodrama i stand up komedija. On se ovim putem predstavio s nizom anegdota iz vlastitog života i izuzetno bogate umjetničke karijere.