O nekontrolisanoj ljubavi
3

Poslušajte novu Lakinu pjesmu "Pubertet": Prva ljubav zaborava nema

L. K.
Elvir Laković Laka publici je danas predstavio novi singl "Pubertet". Pjesma govori o prvoj zaljubljenosti koju obično iskusimo u pubertetu, kada nas ljubav obuzme nekontrolisano i snažno da jedva možemo disati, objasnio je Laka.

I ovoga puta Laka i Lela su pokazali da ne odustaju od svog specifičnog umjetničkog izražaja koji je itekako prepoznatljiv za ovaj muzički dvojac.

"Za razliku od ove, kako kaže autor, zaljubljenost u zrelim godinama dešava se sa puno više predumišljaja koja nam otežavaju potpuno prepuštanje osjećaju. Zato ću se vratiti pješice u pubertet da memorišem tu vrstu zaljubljivanja", poručio je Laka.

Spot je snimljen u sportskoj sali FIS-a u Sarajevu i u studiju reditelja Edvina Kalića, a dobro uštimanu Lakinu ekipu i dalje čini mali tim vrhunskih profesionlaca sa kojima pjevač ima višegodišnju saradnju.

Muziku i tekst potpisuje Laka, a vokale izvode Mirela Laković Lela i Laka. Aranžman su završili Laka i Matko Gaće, a Gaće je zaslužan i za mix pjesme. Mastering potpisuje Matej Gobec, video asistenica bila je Emina Smaka, a za make up je zaslužna Maja Talović.