Par u ozbiljnoj vezi
21

Leonardo DiCaprio upoznao Vittoriju Ceretti sa svojom majkom, zajedno posjetili muzej u Milanu

L. R.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nakon što je izvor blizak paru potvrdio za medije da su u ozbiljnoj vezi, Leonardo DiCaprio odlučio je upoznati Vittoriju Ceretti sa svojom majkom.

Na fotografijama koje je objavio Page Six, par je u nedjelju obišao muzej Pinacoteca Ambrosiana u Milanu u Italiji zajedno s njegovom majkom Irmelin Indenbirken.

DiCaprio je tada nosio crni kačket i crnu ležernu odjeću, a ni Ceretti nije puno odstupala od ležernog izgleda pa je za izlazak izabrala smeđu jaknu i crne kargo hlače.

Međutim, ubrzo nakon tog izlaska, par je više puta uočen u SAD-u, što je dodatno potaknulo glasine o romantičnoj vezi. Par je viđen u Kaliforniji, kada su u Santa Barbari pili ledenu kafu i jeli sladoled.

Fotografije s druženja stižu samo nekoliko dana prije nego što su mediji objavili vijest o njihovoj vezi, a za koju su izvori rekli da je riječ o veoma ozbiljnom odnosu. No, njihovi predstavnici za medije još uvijek nisu odgovorili na zahtjeve.

Par je u Milanu već neko vrijeme, budući da je Ceretti imala i reviju za modni brend Versace na Sedmici mode. No, nedavno su viđeni i u Londonu na večeri s prijateljima.

Podsjećamo, par je ovog ljeta snimljen u strastvenom poljupcu u noćnom klubu "Hi" na Ibizi, gdje su potaknuli glasine o novoj ljetnoj romansi. Međutim, ubrzo nakon tog izlaska, par je više puta uočen u SAD-u, što je dodatno potaknulo glasine o romantičnoj vezi.