Najmlađi navijač
248

Hokejaš učlanio sina u Želju odmah po rođenju: Supruga me zamolila makar da sačekam dok se rodi

D. P.
(Foto: Instagram)
(Foto: Instagram)
Bivši hokejaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Ismar Sućeska učlanio je pola sata starog sina Haruna u FK Željezničar čim je saznao za radosne vijesti.

Sućeska, koji je hokejaški zanat učio u Slovačkoj i bio član generacije koja je ostvarila historijsku, prvu pobjedu hokejaša BiH protiv Hong Konga, veliki je navijač Željezničara, a odmah nakon što je njegova supruga na svijet donijela sina Haruna, odlučio ga je učlaniti u voljeni klub.

Tako je na društvenim mrežama naveo da je sin rođen u 18:35, a u FK Željezničar je učlanjen u 19:09 istog dana.

"S obzirom na to da sam i sam veliki navijač, kao većina roditelja sanjam o momentu da sa sinom idem na utakmice. Htio sam ga učlaniti dok je još kod mame bio u stomaku, ali supruga me zamolila da makar sačekam da se rodi. Tako je učlanjen čim sam izašao iz bolnice", kaže Ismar u kratkoj izjavi za Klix.ba.

Dodao je i da se raduje prvoj utakmici koju će na Grbavici posjetiti sa sinom Harunom čime će i on ispuniti navijačku parolu "porodično okupljanje na Grbavici".

"Pred svaku utakmicu dočeka nas poruka 'dobrodošli na još jedno porodično okupljanje'. Radujem se što će to u mom slučaju zaista biti porodično okupljanje i iskreno radujem se Harunovoj prvoj utakmici. Moja sreća je nemjerljiva. I ljubav prema Želji, porodici, sinu, i naravno mojoj supruzi koja je Bogu hvala dobro i uspješno se oporavlja od porođaja", dodao nam je Ismar.

Inače, FK Željezničar je jučer objavio da je u 2024. godini već učlanjeno 2.500 navijača.