Igrao s Medunjaninom
42

Navijači Reala iznenađeni nepoznatim nogometašem koji je trenirao u Minhenu uoči Lige prvaka

D. P.
Foto: Real Madrid
Foto: Real Madrid
Navijači Real Madrida na društvenim mrežama ostali su iznenađeni kada su na fotografijama posljednjeg treninga uoči duela protiv Bayerna ugledali potpuno nepoznatog nogometaša u rosteru.

Bayern i Real Madrid večeras u Minhenu igraju prvu utakmicu polufinala Lige prvaka, a ovaj duel mnogi s pravom nazivaju "finale prije finala", jer se sastaje sama "krema" svjetskog nogometa.

Uoči večerašnje utakmice, koja počinje od 21 sat, fanovi Reala primijetili su iznenađujući lik na treningu pred Bayern. Riječ je o nogometašu koji čak nije ni prijavljen za utakmicu, ali ga je Carlo Ancelotti poveo da trenira s timom.

Nepoznato lice koje je sudjelovalo na treninzima na Allianz Areni je Jeremy De Leon, 20-godišnji nogometaš kojeg je Ancelotti poveo, iako nije debitovao za klub te nije registrovan za nastup.

Mladi nogometaš je tokom zime stigao iz trećeligaša Castellona u drugi tim Reala, gdje ove sezone ima pet nastupa. Ipak, nikada nije bio ni blizu prvog tima, a zbog čega ga je legendarni italijanski stručnjak poveo s timom bez da ima pravo nastupa, ostaje da se vidi.

Inače, Jeremy De Leon je mladi reprezentativac Portorika. Iz svoje rodne zemlje 2022. godine je prešao u španskog trećeligaša Castellon, gdje je dijelio svlačionicu s proslavljenim reprezentativcem Bosne i Hercegovine Harisom Medunjaninom.