Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pu pu pu ja sam blakanac i pljujem po svemu ioako nemam pojma o cemu se radi
kaže u knjizi, kod ofanzivnije taktike igrače treba pomaket prema protivničkom golu
Eto mi smo seljaci iz Dobosnice zaosatli smo i primitivni a svi ostali u BIH su napredni i građani.Prvo covjek nije iz Dobosnice nego je poslom vezan bio za to mjesto.Drugo niko nije ni citao knjigu a pljujete po covjeku .Trece izgubio je utakmice protiv Amara Osima nemojte zezati i Mourinho gubi utakmice ne razumijem.Cetvrto Dobosnica je lijepa carsija od 3000 stanovnika koja je dosta propatila u ratu ali digla se iz vlastitog pepela (ko ne zna nek nađe u knjigama ili negdje na internetu Smoluća i proboj 92 godine) ne treba opet da je neko gazi i pljuje po internetu kakva je da je ona je moj dom.
VECINA TEKSTA NAPISANOG U NJEGOVOJ KNJIZI JE NASTALA KAD JE VIDIO KAKO SE IGRA MODERNO, NAPADACKI, ATRAKTIVNO U FINALU KUPA NA BILINOM POLJU KAD SMO IH LAGANO, MODERNO, NAPADACKI NATRPALI PRED NJIHOVOM PUBLIKOM. 0-3 MALO LI JE MOJ ABDULASHE... TAKO TREBA, NAJBOLJE JE KAD PISES NA PRIMJERIMA IZ SVOG ZIVOTA. ETO TAKO. POSLIJE OVE SEZONE MOZES NAPISATI KNJIGU \"KAKO NAMJESTITI 156 GOLOVA U SEZONI, PREPORUCUJE ZAJKO ZEBA\" ILI \" ALL ABOUT GOALS, NA PRIMJERU ELDINA ADILOVICA\" ILI NESTO SLICNO... RAZMISLI...
kakve atlete u auditorijumu
Taj seljak iz sela Dubostice kraj Lukavca se rastaljuje sa menadzerima.Koji je god klub vodio imao je i svoje igrace i igrace prijatelja menadzera poput Ade Husarica i drugih. Primjer Veleza i Celika ( igraci Dzafic, Covic,Kuduzovic ) .Mostarci i Zenicani tj istinski navijaci Celika i Veleza to najbolje znaju.
Ovi imaju nešto protiv Marijana Mijajlovića, sve ih uslikali, a on im ko fol promako...lik sjedio do Ibrakovića uz rame...eno na sportsport.ba....pravo sve prikazano kroz fotografije.....nije vam ništa loše uradio..
Ibrakovica mi Amar Osim ti se igrao s mamom kad ti toliko smeta, a i ovim sto ti lajkuju
fali mu silic.ne vidim je nigdje na slikama
skupilo se eminentno drustvo da podrzi jos eminentnijeg strucnjaka hahahahaha jadan je onaj kome ti pises knjigu
Sminker koji o fudbalu nema pojma , a da nisam zloban treba samo sabrati broj otkaza koje je popio gdje je radio . A, papir trpi sve.
Cestitam Abdulahu Ibrakovicu na pisanju i izdavanju knjige, nadam se da ce biti od koristi trenerima, igracima i omladinskim pogonima u nasoj zemlji. S druge strane osjecam ponos sto smo upravo mi kupili ovaj dres i time pomogli lijecenje studentice Sanje Latic. Nadam se da ce brzo i uspjesno zavrsiti lijecenje. BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA! 1946-1987
To znaci u premjer ligi kad je korner posalji 5 drvosjeca da daju gol! Goste udrii kako god znas. xD
Plavusa u sivoj aljinici je Merima Dzeko...ako nju mislite obradjivat :P
tuljan original brko
amar osim isti morž
kNJIGA SE TREBALA ZVATI \'\'MODERNI NAPADACKI FUDBAL AMARA OSIMA U FINALU KUPA\"\" Kako me Amar potuko do clanaka. Pisac: Wanna be trener: Ibrakovic