Rukomet
0

Zagrebaši uz Bet at home iznenadili veliki Ciudad Real

Sarajevo-x.com
Bet at home dokazani je prijatelj rukometa. I u novoj sezoni rukometnim "junkiejima" generalni sponzor Lige prvaka omogućuje da budu dio te prvoklasne priče.

Nakon što su svoju privrženost rukometu dokazali potporom organizaciji Svjetskog prvenstva u Hrvatskoj, kao i Europskog prvenstva u Austriji, na kojima je Hrvatska uzela dvije srebrne medalje, bet at home vezu nastavlja u najjačem klupskom rukometnom natjecanju na svijetu. U zagrebačku Arenu stigao je španjolski stroj, Ciudad Real. Spektakl nije ostao samo na najavi, jer Zagrebaši su trostrukom europskom prvaku pred nešto manje od deset tisuća gledatelja uspjeli uzeti bod, u super uzbudljivoj utakmici.

Vrijedilo je sinoć biti na tribinama ljepotice na Laništu, a putem nagradne igre bet at home je to omogućio svojim naj(s)pretnijim korisnicima. Po dvije ulaznice za susret Zagreba i Ciudad Reala osvojili su Damir Šorman, Silvio Grđan i Mirjana Kujundžić. Jedina dama među dobitnicima, ispostavilo se, bivša je rukometašica Kraša, a na utakmicu je povela sedmogodišnjeg sina Maroja.

"On više voli nogomet, ali drag mu je Ivano Balić. Meni osobno, ipak je najdraža stara garda zlatnih olimpijaca iz Atlante", kazala je, danas, strastvena navijačica RK CO Zagreba i hrvatske reprezentacije.

Oni koji nisu imali dovoljno sreće u nagradnoj igri, mogli su se u Areni utješiti poklon bonovima za klađenje koje su posjetiteljima podijelile, kako to već praska nalaže, bet at home djevojke.