Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTA OČEKIVATI OD PRIMITIVACA,NE ZNAJU ŠTA ĆE OD NEMIRA U SEBI!
Mala ili ne, on je sa najljepsom zenom svijeta a vi samo mozete da balite i iskazujete svoje frustracije na ovaj nacin, zatvori se brate u svoja cetiri zida izmasturbiraj dok je gledas i svi smo mirni, a ne da ovako unistavas javnu imovinu glupim natpisima!!!!
Samo nepismeni ljudi neznaju cirilicu
Šta piše? Ja neznam čerilicu.
Cek, jel ovo ozbiljno da Banja Luka ima samo jedno jedino kino?!
neznam cirilicu , zasto niste preveli sta pise . Ovo je stvarno apsurdno , pa svaki normalan novinar bi naveo sta pise ????
Eto vam vaseg demokratskog foruma, ne mogu ni komentar napisati cirilicom, sto samo doprinosi istinitosti mog komentara: Eto vam zajednickog zivota!
Толико о заједничком животу! :-)
od topole od topole pa do ravne gore guzi me brad pit pa cemo na more-juhuuuuuuuuuuuuuuu
tamo daleko gde cvate limun zut, tamo je mojim vlajinjama jedini dragi put-da se opustimooooo pa se poguzimooooooo-ah koja ne bi \"bratu\" pitu dala
sta oce bre taj brad pit, ako me guzio nemora bre ceo svet da sazna
ko to kaze, ko to laze da je u me mali, nije mali nije mali, seselju ga uvali- opaaaaaaaa vojvodooooooo hocel to
Franc Kos- Srebrenica ti se u kuci desila MANIJACE.
sarajevo x gasite comentare ovo je papcima samo razlog za svadju -,-
Ne vidim zasto je uvrijedljiv
U Dodika Mile u glave pedeset i tri kile.
Aaa pa ona s.t.o.k.a u bl zna pisat. Moram reci da sam pozitivno iznenadjen !