Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
danas prodjoh i vidjeh svezana zastava sa ljiljanima sa srpskom trobojkom.
Koji ćete k. umirati od gladi? UMRITE VOJNIČKI ! UZMITE TE SVEZANE ZASTAVE LJILJANSKE + BELOG ORLA SA CRVENIM,¨DODAJTE ŠAHARU I U JURIŠ NA MINISTRA ŠPIRIĆA, OSLOBODITE DRŽAVU, VRATITE JE KAKVA JE BILA PRIJE RATA! RBIH!
Ajmo na tri cet`r sad! Ovo nam je nasa borba dala..lalalala... Joj sto volim. Doslo iz dupeta u glavu?
gabogda pocrkali ljenčine jedne pokvarene. Imaju po 40 godina i hoće penziju. Marš na biro bando sdaovska
bogme na slikama izgledaju mladi , nisu oni jos za penzije. neke povlastice ok , ili dodatak na platu je ok ali penzija sa 40 ? pa ljudi drzava je super ,svi bi para bez rada ! sta vam je ...a hocemo u eu :) haha tamo se radi ...u penziju kad si preko 65
pred vladom radnici HIDROGRADNJE koji imaju 40 godina staza strajkuju da im isplat njihovih krvavo zaradjenih 15 plata a pred parlamentom ovaj sljam od vojske strajkuje da im se za 40 god zivota da penzija ,e sad ko je tu lud....
danas sam bio zatečen gledajući vijesti na jednoj bosanskoj tv. dakle, srbin iz vojske rs, pita se, (koliko sam mogao shvatiti lokacija ispred parlamenta u sarajevu) \" za šta smo se mi borili\", pritom misleći i na srbe ,hrvate i bošnjake. e sad,molim da mi netko odgovori o čemu se tu radi? ,,, nije mi jasno što to on kao pripadnik vrs, ima tražiti u sarajevu? nekako mi je nelogično da pripadnik \"vojske srp.krajine\" iz knina dođe na markov trg u zgb i traži penziju.
NEKA STRAJKUJU GLAĐU,NECE LI POKREPAT LEŠINARI,DA JE PARA A NE RADIT,DA JE PENZIJU U 35-OJ GODINI?
Hocete penzije sa 40g, dobit cete al to u vaših vlažnim snovima. Gdje to ima molim te, s 40g starosti u penziju. Neki je i ne docekaju, krepaju radeci, po firmama, vi bi ste penziju s 40g, koji ste primali primate place preko 1000KM, šta radite po kasarnama, s guza na gut se namecete, trcite u krug okolo, i igrate fudbala i košarke, i primate na to placu 1000KM, i još u penziju s 40g. Sve bi ja to u neku firmu, nek hrmba i radi dan i noc, nek crkne za penzije, pa da vidi kako je to, crkavati od posla. Oružane Snage BiH pod hitno ukinuti, samo vuku pare s buđeta, i onako država tone, a nicemu ne služe, dok oni igraju lopte i trce okolo po kakvim takmicenjima pošteni narod umire za bijednih 300-500KM place, kako je penzionerima koji su radili po 40 godina, i danas primaju bijednih 310KM penzije, penzije ovih ne radnika bi bila 700KM pa gore, nisu je ni zaslužili.
Da nije i onaj Ranko Bakic s njima?! I on je ovako okupljao \"poljoprivrednike\" pred parlamentom prije par godina. Dabogda mu se ruka osusila ko im uvrsti ovo u budzet! Treba im svima .ebati majku nehljebarsku.
Svima će nama zajedno uzeti da bi ove konje namirili. Samo treba pogledat prosjek njihovih godina nijedan nema iznad 40. Danas je izgleda najbolje izaci na ulicu malo protestvovat i dobit penziju a NIŠTA NE RADIT!
ma gdje je policija,sve to treba rastjerati,neka im vlada ponudi posao pa da vidimo koliko ce se njih prijaviti,nece oni da rade,naucili da leze,da ih drugi oblaci,hrani,placa prevoz,100 neradnih dana u godini,itd itd,ako njima ovo prodje predlazem da svi mi sa 40 god zivota koji smo bili u ratu trazimo penziju,pred parlament i ne idemo dok ne dobijemo penzije a ko ce nem ih zaradjivati koga briga ,......
Kasnit ce nam konkurs haha
Mogli su vala i sa puškama doći,ako im je do umiranja.
sara j.bem ti sestru na godišnjem....
Moja sestra morala uzeti godisnji da ne ide na posao da ne bi morala prolaziti pored ovih smrdljivih, muslimanskih fasista..