Odličan primjer sinergije
104

ATOS BANK i Vienna osiguranje VIG obilježavaju deceniju uspješnog partnerstva

Svečanim ručkom, Uprave ATOS BANK i Vienna osiguranja VIG su u Banjoj Luci obilježile deset godina uspješne poslovne saradnje.

Ovo partnerstvo odličan je primjer sinergije banke i osiguravajućeg društva u cilju sveobuhvatne ponude finansijskih usluga na tržištu BiH.

"Od samog početka našu saradnju sa Vienna osiguranjem VIG karakteriše zajednička vizija, međusobno poštovanje i posvećenost. Ponosni smo što ove godine obilježavamo deceniju uspješne saradnje sa osiguravajućom kućom koja je neprikosnoveni garant stabilnosti i sigurnosti. Naš zajednički put obilježen je povjerenjem, a tokom proteklih deset godina postigli smo izuzetne rezultate koji su postavili nove standarde u našim industrijama, ali smo i prevazišli mnoge prepreke u kojima se ova osiguravajuća kuća pokazala kao snažan i lojalan partner i time smo uspostavili trajne odnose koji su izdržali test vremena", izjavio je ovim povodom Igor Jovičić, predsjednik Uprave ATOS BANK Banja Luka.

Od početka ovog partnerstva ATOS BANK i Vienna osiguranje su se zajedno kretali kroz trendove i izazove, stojeći rame uz rame kao stubovi podrške jedni drugima.

"Izuzetno smo sretni i ponosni na današnji jubilej koji obilježavamo sa ATOS BANK. Dijeleći zajedničke vrijednosti i poslovnu orijentaciju, u proteklih deset godina naše saradnje smo obogatili ponudu finansijskog tržišta BiH inovativnim proizvodima i digitalnim rješenjima. Istinski posvećeni našem partnerstvu, uspješno smo prevazišli i najveće izazove s kojima smo se susreli u poslovanju, a koji su nas dodatno ojačali te našu saradnju podigli na još viši nivo. Trenutno, pružamo osiguravateljnu zaštitu za korisnike kredita banke u iznosu većem od 370 miliona KM. Čast nam je biti partner ATOS BANK koja bilježi iznadprosječne trendove rasta na tržištu, nudeći pri tome izuzetan kvalitet usluge i profesionalni servis klijentima. Radujemo se našim uspjesima i zajedničkim jubilejima koji nam predstoje", rekla je Sabina Mujanović, predsjednica Uprave Vienna osiguranje VIG.