Oglasili se na Instagramu
0

Šehićev oproštaj od reprezentacije BiH komentarisali Barbarez, Džeko, Misimović i ostali

E. K.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Dugogodišnji golman nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić danas se oprostio od nacionalnog tima.
Dijete Željezničara i sadašnji golman saudijskog Al Khaleeja se oglasilo dirljivom porukom na Instagramu na koju nisu ostali ravnodušni brojni bivši i sadašnji reprezentativci BiH.

Njegovu poruku su tako komentarisali i novi selektor Sergej Barbarez kao i Zvjezdan Misimović te velika većina nogometnih velikana naše domovine.

Objavu su komentarisali Dennis Hadžikadunić, Edin Džeko, Anel Ahmedhodžić, Luka Menalo, Haris Duljević, Amir Hadžiahmetović, Sead Kolašinac, Mateo Sušić, Jasmin Burić, Senad Lulić, Amer Gojak, Haris Hajradinović, Senijad Ibričić, Nemanja Bilbija, Adnan Kovačević te Said Hamulić.

Njihove komentare možete pronaći u njegovoj objavi na Instagramu.

Pored mnogobrojnih komentara bivših saigrača u dresu sa državnim grbom, velika većina njegovih pratioca "poziva" Šehića da se vrati na stadion Grbavica gdje je i počeo svoju profesionalnu karijeru.

Na Grbavici je branio od početka karijere do ljeta 2011. godine kada je napustio Željezničar i otišao u redove turskog Mersina.

Njegov matični klub je na društvenim mrežama objavio njegov oproštaj od nacionalnog dresa što je on komentarisao sa tri emotikona srca.

Hoće li se i kada 35-godišnji golman vratiti na Grbavicu, saznat ćemo u bliskoj budućnosti.