Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo auto ima natrium-ionske baterije?
Sve fol mnogi nece nista kinesko,iako je 90% robe kinesko.Svaki drugi proizvod u kuci ti je kineski.Tesko je pobjeci od kineskih proizvoda. Ali,cak i poznati brendovi od auta do elektronike,garderobe se proizvode i Kini.
Kinezi će da ubiju u svakome sektoru jer nije to Kina prije dvadesetak godina.Amerika,Evropa i Japan su postali preskupi i bolje je da se neko pojavi ko će da napravi ravnotežu u svijetu.
da nije Kineza mi bi jos nosali mobitele sa dugmićima i plaćali ih po 500 maraka minimum... Evropa je davno prošla svoj zenit i sada kaska za cijelim razvijenim svijetom
Kad ovo vidiš, muka ti bude
Sefer propo ko kauč
da hoce satrat monopolisticku evropsku pljackasku bagru
Pa i trebaju pomesti ove evropske prevarante sa programiranim kvarovima odmah po isteku garancije.
BYD ce Svabi dohakat znanja.Drz se ti svabo inzenjeringa benzina,ode trziste. BYD u osnovici kosta 8000 Eura i ko god ima kucu ili mu treba auto za dostavu ne treba mu za po gradu bolje vozilo.
d blutju divajs iz konektid suksesfuri
Kineska Auta ,ne hvala ⛔️🙈
onda ne bih volio ni Volvo koji je također kineski. lol