Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik nije bilder nego fajter i nije njegovo da diže 200-300kg vec da bude brz i tehnicki spreman a pokazao da za svoju kategoriju od 70kg ima i snagu. Svaka čast.
Islam ima 90 kila,na dan borbe 70...Hoda i zivi sa 90
Svaka cast ali ovo nije nikakvo cudo. Ovaj clanak je napisao novinar koji vjerovatno nikad nije usao u teretanu.
nije to nista,neznam sto se muci.Ja podignem i po dvije tone,dizalicu uzmi bolan.
Masala 💉💉💉💉💉💉💉
A gdje ste svi vi koji radite cucanj sa 160 po teretanama, pa vam je ovo 'beze', 'moze svako ko ide u teretanu', od kad idem ne znam jesam li dva covjeka vidjela da to rade sa ovom kilazom.
Kakav je ovo cucanj. Tipa sjeo na klupu, kafu popio i onda nazad. I to sa 90kg??? Daj ba. Samo jeste, njegov sport nije lifting.
Discus hernija u najavi
hahahahah kod ovoga je cucanj kao i komentari kod vikend cete incestnog okota
Pa lik nije uradio na C od cucnja...Glusposti
Sjeo tip na klupu, odmorio.
Ne moze on ko Isak
Moj haver dize 190 na bencu ja ja ovo ono👍🏻
U komentarima sve rođene zvijeri iz teretane, a kad prođeš teretanama po Sarajevu 90% seljaci sa trudnica stomakom ili napuhani agresivni mentoli sa više hemije no apoteka
Ovaj Poirier nema nikakve sanse.Americki borci su karine ionako,ali ovaj ce ga rijesiti u 1.rundi.Zadavit ce ga kao pilica.
Americki borci Jon Jones,DC,Ommaley,Gaethje,Demeterious Jonhson itd… vise nego sto su svi zajedno ostali postigli,dovoljno su i samo ovih 5 imena
Ceceni i Dagestanci od vrtica pocinju da treniraju i hrvaju se s medvjedima tako da me ne iznenađuje ovo 👏💪☝️
Jak covik ko mrav
Ma sta je to jarane pola Bosne to isto moze
Jasta,zato su nam vitrine pune olimpijskih medalja u dizanju tegova HAHAHAHAHAHHAHHAHAAHHHAHAHAHHAHH.
Sramota bi bilo da dođe neko što diže 250 kg i ovaj Islam ga smota ko fiskalni račun, e ovo nije bilder nego MMA borac i kad vidiš da ima snagu 160kg podići šta misliš kad Dustin ovo gleda a on ima 70kg, nije ovaj snimak nama i vama bilderima upućen nego Dustinu , ali de ti to bilderima objasni u komentarima dole