Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Domaci nisu uopste bili bolji protivnik", nego je real igrao koliko im je trebalo, da je trebalo dali bi rutinski i drugi gol
Isto kao i što su protiv City-ja igrali koliko im trebalo, jel? ha ha Kad Real lošije igra, to se kod fanova Reala zove 'igrali koliko im treba'.
@genauso izveo je covjek izmijesan sastav...
Steta za ovoga igraca stalno povredjen..
Ko je gledo utakmicu smije samo komentarisati!! Cim primi lopti vidi se ta posebna tehnika, "talenat" mali ce biti igracina ako ga povrede zaobidju, zavisi koliko ce mu Anceloti dati prostora za igru
@BisnienSolger Biće on extra igrač, vrijeme Modrića i Kroosa lagano prolazi.Dok se ovaj turčin uigra sa Belingenom,Viniciusom,Mbappe i dalje da ne nabrajam.
prva tekma zabio gol (lijepo) al kralju kako ih je on doveo do titule jedna tekma samo halo ba 🤔
Dobar igrac i vrlo mlad. Povreda ga usporila. A da je cudo od igraca ne bih se slozio.
cudo od djeteta, a ima 20 godina
Fener prodao ovog malca za košpe, a kupuju igrače 35+ za velike novce. Što ti je reći propast od politike kluba. Na kraju penal promašiše Tadić, Under i Bonucci.
Real sa drugim sastavim protiv protivnika koji se bori za Evropu.Real poslije dvomeča sa Cityem,poslije EL Clasica.Real poslije takvih utakmica i ponovo pobijedi i ponovo Njesra nekakvo na klixu paćenika
Koliko milijardi eura vrijedi malac?
Turčin nema amela, krivda pravdu zamela, pa se pravda umela, šta se hoće zaBoga?!
Domaćin je bio puno bolji protivnik, poništena su im i dva gola. Opravdano su poništeni. Kako tako pretenciozno pišete textove.
jbg, navikli ako.. vise se komentarise i cita
Izadju na teren sa drugom ekipom i rutinski odrade posao.