Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karadzic je slicno razmisljao sada razmislja u zidinama Haskog zatvora
Govedo i jeste za tora!U sred EU pravi malu rusku dzamahirju po uzoru na Sjevernu Koreu.Samo stavi šerpu na vugla i napravi friz ko kimi i zapjevaj🤣🤣🤣
Evo ja pišem iz Zvornika, Bošnjak sam, ako je tako predlažem da svi pravoslavci odu u srbiju ako ne mogu da dišu isti vazduh i ja, ima da da ga udiše i cijelom Podrinju da neće biti mjesta gdje neće biti mog ispušnog zraka.
Kod mene u Federalnoj instituciji svako jutro njegov s Pala dolazi na posao. Mislim da ce se on najvise zabrinuti
Evo ja pišem iz Zvornika, Bošnjak sam, ako je tako predlažem da svi pravoslavci odu u srbiju ako ne mogu da dišu isti vazduh i ja, ima da da ga udiše u cijelom Podrinju da neće biti mjesta gdje neće biti mog ispušnog zraka.
7.5 milja ih prima platu u federaciji
E kocijasu u pravu si vala cemo fa napravi al sa istocne strane Drine tako da nam besoj vise ne smrdi...
BOSANCI žive u Bosni vijekovima, milenijumima. Niko drugi. A vi izdajnici Bosanci lažni servijanci, žrtve posrvljavanja iz Servije MRŠ iz Bosne. Ako ne nosiš zastavu Bosne MRŠ iz Bosne. Biće kineski zid na Drini između Bosne i Smederevačkih Sandžaklija bezimenih robova Servijanaca poremećenih silovatelja, jel' jasno bijedniče konvertovani, izdajico svojih pradjedova. Šugice mala.
Ne laži međede. BOSANCI žive u Bosni vijekovima. A vi izdajnici Bosanci lažni servijanci, žrtve posrvljavanja iz Servije MRŠ iz Bosne. Ako ne nosiš zastavu Bosne MRŠ iz Bosne.
Kakav lik , pa on inače udiše mjesto zraka - dim ronhila. Toliki klipan, a ni jedne slike u uniformi onih koje je snadbjevao cigaretama, a stalno bi se "kao malo referendis'o , odvajao, malo odcjepljivao,...". Ameri ga doveli a on sad kao Ruski "centarfor". Kakav lik.
EU je pametno uradila sa ex YU narodima uzeli su nam mladost, ljudi su odselili. Narodi na ovim prostorima osudjenj su na nestajanje tako da bez panike jos koja godina i to je to. Stanje trenutno je demografski katastrofalno kod sva tri naroda tako da nasa pamet nas je dovela tu gdje jesmo.
Neka primitivac otvori tvornicu srpskog zraka sa aromama bijelog luka i krmetine! 😂😂😂😂😂
Od kineskog zida jedino imaš kineske kredite.
Ocekujem i da ce hiljade Srba koji rade u Sarajevu put pod noge i prestati uzurpirati radna mjesta Bosnjacima.Nek ih Mile zaposli tamo "na cistom zraku" gdje nema Bosnjaka.
Mamu vam nataknem svim politicarima
Amerika odlucuje. Neki se slabo pitaju. Ostali nikako. Mi samo slušamo.Sjedi dje jesi ni dje jesi nije si.
Utopljenik se za slamku hvata,pa i ovaj rudonja!!
To je Mile napravio lapsus. Htio je da kaže korejski zid.
BURAZ DE IZDRKAJ:: UBI TE SPERMA U MOZAK:::
debil
Utiču tako, kako su kolonizatori planirali. Pojedini Bošnjaci su spremini da ratuju za Amerikance, pojedini Hrvati za Nijemce, a pojedini Srbi za Ruse, što je u globalu, kad nam podijele oružje dovoljno da opet izginemo za tuđe interese.