Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi ambasadori nase drzave.
hvala
Bio je august Vruca noc Neum lijepi Tuna stek A ovaj ..
Koliko je naših ljudi širom planete profitiralo na ratu u BiH, koliko knjiga, emisaja, dokumentaraca su prodali, koliko donacija zakinuli, njima je, kao i NVO, od presudnog značaja da se prica prolongira, spinuje, ne skine s dnevnog reda što duže.
Đemila je svoje d.pe izvukla a sta cemo mi jadni koji sto ostali u Bosni. Narod pod strahom , mitinzi se organizuju kao 1992 vojna vozila eufor idu maltene u svako selo i mi sad sretni i ponosni sto je takva situacija. Pametan je svako ko je odavde otisao pa bilo u Dubai ili Istanbul ili Sloveniju , Austriju, Njemacku , Australiju totalno je nebitno.
Jos jedna sto se dobro udala 😁 Al hajd neka je makar salje pisma
Sto onda od Neuma pravi Monte Karlo a ne od Srebrenice?????
Još jedna iskočila iz paštete. I mali mujica je ovo isto rekao ali nema ga na klixu. Ko daje više pažnju ovim bezveznjakovicima
To Dzemila deri ih ko Haris zvecku
Ne sumnjam u Australiju, to su naši prijatelji, glasaju sigurno Za.