Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ni svjesni koliko će da ih košta ova avantura.
Još da dodam, ovo je ilegalno. Ne postoji nijedna institucija koja ima oravo prisvojiti, legalno, imovinu druge niti natjerati da plate neku odštetu. Recimo, Izrael je presuđen da mora platiti Palestini odštetu. I ništa.
Neprikriveni banditi. Kongo zna najbolje
Rusi su kreteni, ali davati tudju imovini koja je na tvojoj teritoriji trecoj strani ima ogromne posljedice.
Junačka belgijska vojska
Pa Belgijanci su bili junaci ,i u prvom a i u drugom svj.ratu branili su Belgiju od Njemackog napada.PS smijes ti i nesto drugo procitat osim Klixa
Do kraja godine?????
Hrvatskoj je trebalo 4 godine za Bljesak i Oluju. Tako da preporučujem Putinu da počne slati traktore za Donbas i Vučićeve leteće taxije na Krim.
srce evrope.jeste pravedni da placate zamrznutom imovinom
F-16 JE SRBOŽDER ako nijeste znali :D
Hajte vamo belgijanici ima vamo dodik ruski-saucnesnik, samo kazem, pa i mi bosnje bi tajo jedan makar F16 da ga najurimo u dodikovo dupe.
Белегија шаље гараву помоћ Деен-у и селам махалли.
Lijepo što pišeš Bosančicom. Allah te nagradio!
Znači i bugari i rusi pišu bosančicom po tebi su ćiril i metodije bosanci ? Jesu koliko je i aleksandar veliki sjevernomakedonac
Do kraja god.
pa ocigledno su je eto odmrznuli
Tako je.Agresorskom imovinom treba sve finansirati
Evropa je napravila niz gresaka na svoju stetu a ovo ce biti jedna od zescih. Rusi imaju vec odgovor na ovu pljacku a ovo ce pokrenuti lavinu povlacenja novca i ostalih vrijednosti iz belgijskih banaka.
Ne budali, da nije zapad dosao u rusiju pocetkom 90ih rusi nebih danas imali 2-3 namirnice danas ko u seoskim zadrugama. Vi srbi trebate reci HVALA njemackoj koja vam je dala fabriku plus da eu investicije se povuku iz srbije srbija bi sutra dozivjela KRAH. Kod rusa ce to potrajati jer je zapad ulozio stotine biliona u rusiju, a rusi ce i to unistiti samo cekaj. Ruske prijetnje, pa rusi ce sami sebe pokrasti, totalno nekulturan zivalj.
Udri bagru agresorsku ime im se zatrlo
Popij tableticu pa na spavanje.