Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar kombi, mahan mu je bila sto je motor nazad a hladnjaci naprijed, ako imal sistem udje u disbalans, taraba, problemi, vadi termostat. Naravno Njemacka i citava Evropa koje su pretezno nizijske zemlje, nisu imali ovih problema, ko ga je vozio po Bosni, koja je brdovita, zna o cem pricam.
Nek se zna da je ovo T3 kod nas ga zovu T2 a meni se neda raspravljati.
I još ih se svakodnevno može sresti
Gledam sad ih ima i do 50 000 eura na ebey i mobile.de duplo skuplji nego kad su bili novi
Otkupljujemo stare akumulatore, veš mašine, frižidere, televizore. Plaćamo odmah na licu mjesta. Otkupljujemo stare akumulatore, veš mašine, frižidere, televizore. Plaćamo odmah na licu mjesta. Otkupljujemo stare akumulatore, veš mašine, frižidere, televizore. Plaćamo odmah na licu mjesta.
To je Ford Transit većinom
kOmpira, bostana, paradajza i luka // mrkve, patljidzana, jabuka i banana // krastavaca, jaja, graha i mohuna — ko je djetinjstva provodio na selu kada ujutro ovakav kombij probudi sve ❤️
Ja ne znam sto sam sve vrijeme mislio da je ovo T2 😅
Nisi jedini.. Isto sam pomislio, svašta. 🤦‍♂️
T1 T2 i T3 su imali oznaku VW Type 2 što je dovodilo do zabune i zbog toga je kod nas bio po oglasima poznat kao kao T2. U stvari Type 1 je bila buba, Type 2 kombiji sa motorom nazad. Type 3 je bio VW 1600