Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lici vise na tricu na steroidima. Svjedeno ce biti najprodavanije auto u BiH u svojoj klasi i jedva cekam da se pocne sastavljati u Sarajevu. (najkasnije do ljeta 2004 rekli su ljudi iz ASA pva).
meni tetka donjela
kosi nagib jebo te komso ragib
sta je sa V-icom karavanom(variant)verzija izgleda da se jos o njoj ne govori
kad ti stavim tuki u zevagu pravo cu skrenuti sa teme
vi levati jedni idite na neke druge stranice pa se zajebavajte krkani jedni.stvarno ste skrenuli sa teme glupaci... hvala na korisnim informacijama HP
bice opet tesko jebavati u njemu
totalno je cool. Kupujem odmah jedan!!!!!
Joj suplje vam price...pogotovo ovih iz Ohaja! Smrt fasizmu-sloboda narodu...Sahbaz
Mi smo ovdje u Americi u Ohaju vec izvozali tu 5-cu, evo cekamo da nam dovezu iz Mexica modele 6 i 7 i to ove godine, a iduce godine ocekujemo na probu modele 8 i 9. koji predstavljaju nesto najnovije u auto-industriji.Ovi modeli nemaju rezervni tocak jer im netreba posto se gume na njima ne mogu probusiti.Nevjerovatno ali istinito.
hvala na odgovorima! mada nisam nista pametniji postao..
Ja sam cuo da ce se sastavljati Golf V i u Sarajevu al tek od sljedece godine. Kolko sam ja skonto trebao bi se raditi za trziste juzne i jugoistocne Evrope i juzne Amerike! Tako su govorile čiče iz VW-a.
Ispravka - Golf II ce se ponovo proizvoditi za trzhishte Albanihe ponovo u Vogoshchi, a Golf 5 ce se prozivoditi u Vogoschi 2067 godine poslije olimpijskih igara u Sarajevu 2064...zhivi bili pa vidjeli!
Odakle su informacije da će se petica proizvoditi u Vogošći??? Za koje tržište? U kojem obimu? Ne izgleda mi upošte realno.
Golf kao model mi je drag i generalno uvijek predstavlja dobru investiciju. Medjutim, sto se designa MkV, moram reci da sam prilicno razocaran. Po ovim fotografijama, cini se da je VW napravio face-lift MkIV vise nego kompletno novo vozilo. Kad smo vec kod toga, izgleda da par nedavno predstavljenih i/ili najavljanih model vise-manje lice na trenutnu verziju Renaultovog Clia. To se prije svega odnosi na novu Opel Astru koja izgleda kao povecani Clio osim zadnjih svjetala koja kao da su skinuta drito sa Peugeot-ovog 307. Ovo je manje slucaj sa novim Golfom, ali ni on ne izgleda pretjerano nov radi prevelike slicnosti sa trenutnim modelom. Za nadati se da ce Bora biti barem malo originalnija. Pozdrav, HP