Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta uradiše od onako solidnog auta iz prethodne generacije...
Ne znaju ni oni sta vise hoce, C4 ima pa nema, C5 ima pa nema, totalno neozbiljno. Peugeot bar ima neki kontinuitet modela
@manipani Tebi je to mnogo vazno vidim!
ne bi me čudilo da C1 postane SUV
Vozio sam audija, volkswagena, mercedesa, reno, peugeota i sad vozim citroena c4 picasso 2008 i prezadovoljan sam. Udoban stabilan i sto je vrlo bitno nije skup za odrzavat ( ranije su bili skupi pa nije bilo dijelova ni majstora za njih).
Moze vala
Nakad sam iscekivao nove modele sa znatizeljom otprilike znajuci kako bi mogli izgledati. Danas je svaki novi model toliko groteskan da mi i ne budi neko interesovanje. Sve nesto visoko, kao neke zabe u trenutku natezanja za ko zna sto. Farova svugdje, ne znas koji je koji.
pricajte sta hocete, jelkica je uvijek bila unikatna. Po meni je to ok, provlacis odredjenu skupinu ljudi, ne kao vw i ostali brendovi, pucati na sve
Kad je citroen bio auto? 😅
Ja ne kontam ovaj dizajn sa mješavinom detalja sa rolexa, staklenih fasada i klubske rasvjete.
gdje su limuzine citroenu?
@DARKklix tamo i gdje renolu, čim mu uskoro ugase talismana.