Supersportista sa Istoka
0
Predstavljen Lexus LFA
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garant voziš golf 2 oca\"m
Odlicno napakovano, ovo je zadnje slovo technologije na cesti momentalno
astone u redu je!
Ovo je sr....an..je od auta.Totalno jeftino izgleda.Kad ga gledam isto neka sportska verzija Nissan-a. Pokupili su liniju od Aston Martin-a i Jaguara.To su auta koja su 10 klasa iznad ovog sr....an..ja od auta, a kosta pola miliona. Pa samo sto konja ima.Prije cu kupiti Astona za te pare koji je ujedno i ljepsi i isto tako brz nego ovaj shit...
nisam bas ljubitelj leksusa, ali ovaj izgleda bas dobro. jedino su ga usrali sa spojlerom koji k\'o da je skinut s honde civic! e da, ovaj auto nije za ljubitelje voznje, nego za sminkere, bas kao i svi moderni automobili. pravi ljubitelji jos uvijek cijene manuelni mjenja.
Koje auto u PM !
ih ja sam ga se navozo u \"SHIFTU\" (The Game for pc) sranje od auta :)))
ja mislim da je ovo za nasu vjersko/politicku elitu ok? mogu si i sponzorusu ubaciti, sve pase :-) nek oni uzivaju, kad mi ne znamo ;-))
prelijepo....a tek zvuk huuh :D japanska genijalnost
joj jes dobar dami ga je
sta mene boli neka stvar o autima od pola miliona marona? daj ba pisite o realnim stvarima