Frankfurt Motor Show
0
Predstavljen novi sportski Megan RS
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedini reno koji mi se svidio do sad, sto kaze momak ,jedina mu je mana sto je reno
Francuska kanta. Ova baraka ne može prismrdit Audiju S3, Golfu R32, a kamoli BMW-u 130i. A što se plastike tiče deset godina star Audi ima kvalitetniju unutrašnjost od ove prikaze.
Svi su uz RS, vidite da i Renault daje ime po vjecnoj zemlji Republici Srpskoj koja ce uskoro biti NEZAVISNA
Ovo je nacionalno vozilo svih onih koji znaju sta su kola. Nikakav Golf ili nesto slicno ne moze prismrditi Meganu RS. A ti Jeremy sjedi u novi Megan pa cemo vidjeti je li plastika.
sto nisu pokazali komandnu tablu? la plastique, klasicno kod francuza, :))
ovo farovi ne valjaju nikako a na svakom meganu isti.
jeli ovo zvanicno auto Republike Srpske(RS)?
Auto je sminka teske klase. Nije mala stvar 250 konja, (moj seat leon ima 115 pa leti ko vjetar) to je ludo... Vidio sam ovakvog ugradu nisam mogo skontat sta je dok se nisam problizio, valjda testno vozilo ili sta vec Pozitivno su me iznenadili dizajn, ma beton Jedina ma na mu je sto je to ipak reno...
dobar pravo, da mi je para kupio bih ga. a
..ala je lijep svaka im cast...i obicna verzija ovog auta je prelijepa na izgled(neuobicajan)...ali ovaj je...je stvarno...zvjerka!
beze mi pragovi izgleda visoko.