Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nimalo meni nije zao ovakviih kad nastradaju.
Dobro je on prosao
Strucnjak🤣🫣
Ma fake...
Sta ocekivati drugo od bijesnih I primitivnih Arapa. Uzas od ljudi. Sve zemlje zaljeva imaju potpuno isti primitivni mentalitet.
Obijesni kurvini sinovi!
Imao je više srece nego pameti
Samo je dobio šta je tražio ....
Ma iskreno .ova vrsta arapa se pokazala od oktobra . Zato to majmunsko pleme izbjegavati u sirokom luku
Ocito je da je naletio na sihir par sekundi prije katapultiranja 🤔
Sihirovan iz auta
Glupi arapin
Glupi arapin , izmislio sve na svijetu od medicine do astronomije i naravno ljuoboran si sto ima 50 suvova i razvaljuje i uziva u zivotu svom za razliku od tebe... I ne placa porez ababab
Slobodno premotajte prvih 60 sek.
"Davio" ga pojas !? LoL
Dok se ovi zahebavaju sa bijesnim autima na hiljade Palestinske djece umire od gladi. Kad im je Sadam uletio u Kuvajt. Iracki vojnici u palaci Emira pronasli dokumente kako Kuvajt besplatno salje Izraelu gorivo za Tenkove sta reci više.
Puno vise srece nego pameti